Martistic, de schmink "ster" van het hele Westland en omstreken

Martistic Face & Body Art staat voor schminken en meer. De plek in het Westland, Delft, Den Haag oftewel Zuid-Holland en verder. Hier kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van schminken, tijdelijke tattoos (nieuw) en visagie.

Heeft u een feest in het vooruitzicht en wilt u dit aanvullen met professionele schmink op het gezicht en/of lichaam, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Van familiefeest tot babyshowers, bedrijfsfeest en kinderfeestjes tot strand events en festivals. In samenwerking met Martistic wordt uw feest een wervelend succes, waar nog lang over gesproken zal worden.

Martistic staat voor kwaliteit. Hierbij staan klantvriendelijkheid en service voorop. Wij werken alleen met kwaliteitsproducten die voldoen aan de Europese normen. Voor kinderschmink, face & bodypaint gebruiken wij de wereldwijde professionele merken Superstar, Merhon en Cameleon. Als gediplomeerd visagisten gebruiken wij de producten van MAC en Kryolan.

Wij verzorgen: schminken op (kinder)feestjes, glittertattoos, bellypaints, bodypaints, schminken op familiefeesten, bedrijfsfeesten en evenementen, professionele make-up, vrijgezellen partypaint en tijdelijke tattoos.

Wilt u Martistic boeken of een offerte op maat ontvangen? Dan kan dit telefonisch, per email of via het contactformulier.

Op de hoogte blijven van alles wat er bij Martistic Schminken en Meer gebeurt? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.

MarGrietje